زنگ خطر پشه آئدس در جنوب کشور | هشدار وزارت بهداشت درباره تب دنگی (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) نحوه پرداخت معوقات متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری | علت تاخیر در پرداخت‌ها چیست؟ سرهنگ جواد جهانشیری، جانشین فرمانده ارشد انتظامی استان خراسان رضوی شد اعزام تیم‌های اورژانس گناباد برای خدمت به زائران امام رضا (ع) (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر کار به استفاده از جراحان خیّر در مناطق محروم کشور چهارمین مرحله معوقات متناسب‌سازی ۱۴۰۳ بازنشستگان فولاد پرداخت شد (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف زیاد بستنی باعث می‌شود کبد چرب بگیریم؟ آموزش خودمراقبتی پیش‌شرط ورود ایمن کودکان به مهدکودک توصیه‌های طب ایرانی و مکمل ویژه زائران پیاده‌روی دهه پایانی صفر اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای پایانی ماه صفر بیشتر حواسمان به حضور زائران در مشهد باشد | میزبانی در سایه امام مهربانی «اذن خدمت» ۳ هزار امدادگر هلال‌احمر در حرم مطهر رضوی | ۱۳۵ پایگاه امدادی در مسیر مشهدالرضا (ع) برپا می‌شود معمای مرد مرده در کوه‌پارک مشهد تأکید بر بهره‌مندی دانش‌آموزان روستاهای محروم از آموزش‌های نوین و دیجیتال راز لاغری پایدار کشف شد | از بازگشت وزن برای همیشه خلاص شوید افزایش ۱۳۰ درصدی مصرف سیگار در دختر‌های نوجوان مأموران قلابی به جرم اخاذی دستگیر شدند ورزشکاران قربانی وعده‌های بی‌اثر مکمل‌ها نشوند اخذ شهریه مدارس غیردولتی با توافق خانواده صورت می‌گیرد انتقاد بازنشستگان از اظهارات مدیرعامل تأمین اجتماعی | چرا معوقات حقوق بازنشستگان را شهریورماه پرداخت می‌کنید؟ ارسال لیست بیمه تأمین‌اجتماعی در روز‌های تعطیل هم امکان‌پذیر است توقیف خودروهای خبرساز جاده هراز + فیلم پیامک جعلی مامور پست قلابی ۲۰۰ میلیون تومان برای شهروند کرمانی آب خورد پلیس تهران به قلدری ۴ شرور قمه‌به‌دست پایان داد دستگیری ۸۱۵ قاچاقچی سوخت و توقیف ۱۷ هزار خودرو ۱۲ مصدوم در پی تصادف زنجیره‌ای در محور ملک آباد به مشهد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) سالاری: صندوق تأمین اجتماعی در آستانه نابودی است اگر اصلاحات اساسی انجام نشود آخرین جزئیات از وضعیت پرونده امیر تتلو اسامی واجدین دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری اعلام شد+لینک سامانه
سرخط خبرها

شناسایی سه بیمار مشکوک به تب دنگی در مشهد | تاکنون موردی از پشه «آئدس» در خراسان رضوی شناسایی نشده است

  • کد خبر: ۲۳۵۴۲۶
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
شناسایی سه بیمار مشکوک به تب دنگی در مشهد | تاکنون موردی از پشه «آئدس» در خراسان رضوی شناسایی نشده است
رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون هیچ موردی از وجود پشه «آئدس» ناقل بیماری تب‌دنگی در محدوده استان خراسان رضوی شناسایی نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر زهرا نهبندانی با اعلام این خبر اظهار کرد: در این راستا آزمایش‌های حشره‌شناسی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال گذشته چند برابر و در کالا‌های وارداتی هم نظارت‌ها و کنترل‌های لازم انجام شده و تاکنون پشه آئدسِ مهاجمِ ناقل در محدوده استان خراسان رضوی شناسایی نشده است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۱۱ مبتلا به تب دنگی در کشور شناسایی شدند، عنوان کرد: همه این افراد دارای سابقه سفر به کشور‌های آلوده بوده و از این تعداد ۳ نفر فوت شده‌اند.

رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: حدود ۸۰ درصد از مبتلایان ممکن است علائم شدیدی نداشته و حتی بدون علامت باشند، اما تابلوی علائم در ۲۰ درصد افراد، تب، درد عضلانی و استخوانی، درد پشت حدقه چشم، تهوع، اسهال، خونریزی از لثه و بینی و بثورات پوستی است.

نهبندانی با اشاره به اینکه تاکنون سه بیمار مشکوک به تب دنگی در مشهد شناسایی شدند که هر سه سابقه سفر به مناطق آلوده در سایر کشور‌ها داشتند، تصریح کرد: یک بیمار با حال عمومی خوب مرخص شد و تحت مراقبت و پیگیری است و منتظر پاسخ آزمایش ۲ نفر دیگر هستیم.

وی خاطرنشان کرد: بیماران با علائم مشکوک باید بلافاصله به مراکز بهداشتی جهت مراقبت و درمان‌های حمایتی مراجعه کنند، این افراد نباید از دارو‌های ضد التهاب غیراستروئیدی از جمله پروفن، ناپروکسن، دیکلوفناک و ایندومتاسین استفاده کنند. برای کاهش درد در این بیماران استامینوفن توصیه می‌شود. افراد تا ۲ هفته پس از سفر به مناطق پر خطر که آلوده به پشه آئدس هستند، باید هوشیار باشند و درجه حرارت بدنشان به طور مستمر اندازه‌گیری شود تا در صورت بروز علائم به سرعت درمان شوند.

این مسوول بیان کرد: افراد تا ۲ هفته پس از سفر به مناطق پر خطر که آلوده به پشه آئدس هستند، بایستی هوشیار بوده و درجه حرارت بدنشان باید به طور مستمر اندازه‌گیری شود تا در صورت بروز علائم به سرعت درمان شوند.

 تب دِنگی (Dengue fever) نام یک بیماری ویروسی است. به آن تب دنگ، تب دانگ و تب استخوان‌شکن هم گفته‌اند. این بیماری از طریق نیش پشه آئدس به انسان منتقل می‌شود و انتقال این بیماری از طریق انسان به انسان امکان پذیر نیست و بروز بیماری بر اثر گزش پشه اتفاق می افتد.

پشه آئدس به «ببر آسیایی» مشهور شده است در مناطق استوایی جهان به‌ویژه آسیای جنوب شرقی از جمله مالزی وجود دارد.

علائم این بیماری شامل سردرد، کمردرد و پشت درد، تب معمولاً شدید و در برخی موارد خارش و جوش در قسمت‌های مختلف بدن است.تب دنگی به عنوان «تب استخوان شکن» نیز شناخته می‌شود، چرا که به دلیل درد شدید حاصل از آن بیمار تصور می‌کند، استخوان‌هایش در حال شکستن است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->